Vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, implicat direct în ședințele privind drumul expres Piatra-Neamț – Bacău

Vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, a făcut recent, în cadrul unei conferințe de presă, o serie de clarificări legate de drumul expres Piatra-Neamț – Bacău, un drum care este o inițiativă a CJ Neamț încă din anul 2019. În spațiul public au apărut o serie de informații cum că nu ar există interes din partea CJ Neamț să se implice în concretizarea acestui proiect.

Adrian Păduraru a arătat că din partea Consiliului Județean Neamț există deschidere, disponibilitate și participare directă în cadrul mai multor sedințe cu instituțiile responsabile de studiul de fezabilitate și implementarea proiectului drumului expres:

„Este un contract de finanțare semnat între Ministerul Transporturilor și CNAIR încă din anul 2021. CNAIR a contractat o firmă care să realizeze un studiu de fezabilitate, noi am semnat un contract de parteneriat. (…) În luna mai am început să mă ocup personal de acest proiect, am avut discuții cu CNAIR. În iunie a fost prima vizită pe care am făcut-o acolo. (…)

Am stabilit măsurile clare pe care le putem face și un calendar ferm să vedem când va fi gata studiul de fezabilitate. Acesta va fi gata în septembrie-octombrie. Am convenit să întreprindem mai multe ședințe, iar progresele se văd. Am făcut inclusiv o parte de mobilizare în teren. Este un proiect de o importanță foarte mare, ne ocupăm de el, pe 22 august ne ocupăm de următoarea ședință, la București, unde voi participa, sper să fie prezent la acea întâlnire și domnul Pistol.”, a punctat Adrian Păduraru.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate