Vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, vizită de lucru pe Valea Muntelui: Asfaltare pe DN15

Au început lucrările de asfaltare pe Valea Muntelui. Astăzi, 5 iulie, vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, s-a aflat într-o vizită de lucru pe DN15, unde au început lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere între Poiana Largului și Hangu. Investiția se desfășoară prin CNAIR (Ministerul Transporturilor), fiind vorba despre un drum național care face legătura dintre județul Neamț și Ardeal, la limita cu județul Harghita.

Asfaltarea va continua pe viaductul de la Poiana Largului și, ulterior, prin Grințieș, până la granița cu județul vecin. Aceste lucrări, care sunt estimate a se finaliza în luna august a acestui an, duc la bun sfârșit promisiunea făcută către locuitorii de pe Valea Muntelui că pe DN15, pe ruta Piatra-Neamț – Bicaz – Poiana Largului – Grințieș – limita cu Harghita, se va circula ca în palmă.

„Au început lucrările de asfaltare, ultima fază a acestui proiect important de pe DN15. Suntem la Poiana Teiului, urmează să fie asfaltat Viaductul până la limita de județ cu Harghita. În total vor fi aproape 35 de km. Este o lucrare foarte importantă, e un proiect care a fost promis către nemțeni și iată că ne ținem de cuvânt, în ciuda tuturor impedimentelor pe care le-am avut.”, a declarat vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate