Viceprimarul Lehăduș a fost demis. Noul viceprimar la Piatra-Neamț este Eduard Minuț, PSD

În ședința de Consiliu Local Piatra-Neamț de astăzi, 1 martie, ora 12.00, s-a supus la vot secret proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcție a viceprimarului Alin Lehăduș (detalii aici).

Pentru demiterea unui viceprimar este necesară majoritatea a două treimi din numărul consilierilor locali. Proiectul nu a întrunit numărul de voturi necesar (doar 14 voturi „pentru”) demiterii lui Lehăduș și a fost respins.

Ulterior, în jurul orei 13.40, s-a întrunit din nou Consiliul Local Piatra-Neamț, cu același scop al demiterii viceprimarului Lehăduș. Cu 15 voturi „pentru” proiectul a fost adoptat. Alin Lehăduș a fost, astfel, eliberat din funcția de viceprimar.

La ora 14:30 a fost convocată o a treia ședință de Consiliu Local Piatra-Neamț pe ziua de astăzi. Scopul a fost alegerea unui nou viceprimar și desemnarea viceprimarului care va exercita primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului.

Singura propunere făcută a fost cea a Florentinei Moise în persoana consilierului local PSD, Eduard Minuț pentru a ocupa funcția de viceprimar, propunere care a trecut de Consiliul Local Piatra-Neamț.

Iată mesajul transmis de Florentina Moise, consilier local PSD, și noul viceprimar al municipiului Piatra-Neamț, Eduard Minuț:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate