Vicol Robert Ștefan, polițistul anului 2022 la categoria ordine și siguranță publică (IPJ Neamț)

Încheiem seria interviurilor realizate cu polițiști, în contextul Zilei Poliției Române, cu Polițistul Anului 2022 la categoria ordine și siguranță publică,  agent principal de poliție Vicol Robert Ștefan.

Acesta îşi desfăşoară activitatea la Serviciului Rutier Neamț – Biroul Drumuri Naționale și Europene Târgu-Neamț, fiind încadrat în instituţie în anul 2016.

În anul 2022 s-a remarcat prin rezultatele obţinute în activitatea zilnică desfăşurată. Acesta a depistat în flagrant, în cursul anului 2022, 32 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Totodată, a participat la acțiunile organizate pe raza județelor vecine, având rezultate foarte bune, remarcându-se la data de 1 iulie 2022, pe raza municipiului Iași, unde a depistat 3 conducători auto sub influența substanțelor psihoactive, identificând asupra acestora substanțe interzise.

Totodată, acesta are un număr de patru denunțuri cu privire la fapte de corupție, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Încă din momentul începerii carierei de polițist m-am călăuzit după principiul că toți cetățenii sunt egali în fața legii și mi-am dorit mereu să consolidez încrederea oamenilor în instituția poliției.

Indiferent de dificultățile pe care le-am întâmpinat, am încercat să îmi desfășor activitatea cu profesionalism, fiind inspirat în mod constant de colegii cu mai multă experiență.

Voi continua să îmi îndeplinesc cu bună credință, onestitate și consecvență atribuțiile de serviciu, sperând la un viitor cât mai prosper atât al societății, cât și al instituției din care fac parte.

a declarat agent principal de poliție Vicol Robert Ștefan

Îi urăm și noi felicitări și mult succes în activitatea profesională!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate