Victoria Tarcău – Voluntarii care transformă neputința în speranță, cu propriile puteri

Zilele reci de iarnă sunt din ce în ce mai aproape și există o mulțime de oameni singuri și neputincioși care nu reușesc să pregătească lemnele de foc așa cum ar trebui: să le taie, să le crape, și le pună la locul lor. Iată că în comuna Tarcău, o mână de voinici voluntari se oferă să ajute oamenii aflați la nevoie să se pregătească temeinic pentru zilele geroase.

Știm cu toții că se apropie cu pași repezi iarna.

Și mai știm că sunt în comuna Tarcău oameni în vârstă, bunici și bunicuțe, care au pensia mică și, în plus, nici pe cineva care să-i ajute din familie.

Astfel de bătrâni au an de an o grijă în plus o dată cu răcirea vremii: tăiatul, crăpatul și așezatul lemnelor de foc.

Voluntarii Victoria Tarcău se oferă să ajute, în limita timpului disponibil, acele persoane care au într-adevăr nevoie de ajutor.

Dacă știți persoane care: nu au posibilități financiare să plătească pe cineva dar nici posibilitatea fizică de a face acest lucru, vă rog dați-ne de știre și vom merge bucuroși să dăm o mână de ajutor.”, transmit voluntarii din cadrul ONG-ului Victoria Tarcău într-un mesaj postat pe pagina lor oficială.

Nu putem decât să felicităm membrii acestei asociații și să sperăm că exemplul lor va fi urmat de tinerii din alte comune, pentru că oameni singuri și necăjiți sunt în fiecare loc.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate