VICTORIE: Ceahlăul Piatra-Neamț merge în LIGA 2!

Echipa Ceahlăul Piatra-Neamț a atins așteptările tuturor suporterilor și a câștigat astăzi, 7 iunie, disputa finală cu Foresta Suceava. Cu scorul 2-0, echipa antrenată de Cristian Pustai s-a calificat în Liga 2.

În prima repriză Ceahlăul a înscris un gol în minutul 29. Foresta a ratat un penalty chiar la pauză. În a doua repriză, scorul s-a menținut până în ultimul minut al jocului când Ceahlăul a marcat din nou din penalty.

Anton Măzărianu (CEO COMES Săvinești), sponsorul principal al echipei de la Piatra-Neamț, a reușit să motiveze foarte bine jucătorii Ceahlăul, dovadă fiind scorul excelent pentru echipa noastră în disputa cu Foresta.

Declarații Anton Măzărianu la începerea meciului:

Energia suporterilor a fost impresionantă:

Ca un detaliu de culise, Gheorghe Ștefan (Pinalty), fostul primar al municipiului Piatra-Neamț și cel care a contribuit semnificativ la dezvoltarea fotbalului de performanță în cadrul echipei Ceahlăul Piatra-Neamț, a fost prezent la un meci al echipei după o lungă absență din spațiul public. Gheorghe Ștefan a fost o figură influentă în viața sportivă și politică a municipiului Piatra-Neamț în perioada în care a fost primar. Sub conducerea sa, echipa de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț a cunoscut o perioadă de succes, atingând performanțe remarcabile în campionatele interne. În timpul meciului, Gheorghe Ștefan a fost așezat la tribuna oficială, acolo unde se afla și actualul primar al orașului, Andrei Carabelea.

Hai, Ceahlăul!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate