Victorie pentru Neamț, pentru România: Pietreanul Gabriel Stan, campion european la lupte greco-romane U17

Tânărul luptător din Piatra-Neamț, Gabriel Stan, a adus României prima medalie de aur la Campionatul European U17 organizat în capitală.

„Imnul României a răsunat din nou în fața unei săli întregi, de data aceasta chiar la București!

Stan Gabriel a reușit să aducă României prima medalie de aur la Campionatul European U17, de la București! Luptătorul nostru a trecut în finală de polonezul Sebastian Warchol, prin superioritate tehnică (8-0)!

Un meci superb făcut de luptătorul nostru, care a dovedit o ambiție de fier, luptând cu inima pentru toți cei prezenți. Premierea a fost efectuată de Președintele COSR, Mihai Covaliu și Președintele FRL, Răzvan Pîrcălabu.

Felicitări, Gabriel!

Felicitări antrenorilor Matache Cătălin, Mircea Constantin, Aleksan Hovhannisyan precum și antrenorilor Mihuț Ștefan și Cîmpanu Dragoș!

a transmis Federatia Romana de Lupte (FRL)

Potrivit DGASPC Neamț, Gabriel Eduard Stan, considerat „Copilul de Aur” din cadrul Complexului de servicii „Elena Doamna” Piatra-Neamț, are un palmares impresionant în domeniul luptelor sportive, obținând premii remarcabile.

Gabriel este sportiv în cadrul Clubului Sportiv Ceahlăul și component al Lotului Național de excelență al României la Lupte Greco-romane. În aprilie 2021 a obținut locul I la Turneul Internațional Wrestling Challenge Cluj Napoca și locul I la Cupa României U15. În mai a luat locul I la Campionatul Național Individual U15 și locul I la Turneul Internațional de Cadeți. De asemenea, a obținut medalia de bronz la Campionatul European de lupte de la Sofia, Bulgaria, fiind cea mai reprezentativă realizare a sa.

Este un copil remarcabil, plin de talent și seriozitate și care continuă seria luptătorilor de top care provin din centrele DGASPC Neamț.

arată reprezentanții DGASPC Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate