VIDEO cu incendiul care a distrus o casă din Neamț – un bărbat a ajuns la spital, transportat de echipajul SAJ/Misiunea a fost încheiată în jurul orei 07.00, în această dimineață

Ieri, la ora 22:16, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Straja din comuna Tarcău.

La locul indicat au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul SVSU Tarcău, SVSU Bicaz, Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și SAJ.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o casă P+M. Persoanele care se aflau în casă s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: construcția cu o suprafață de aproximativ 300 mp și bunurile din interiorul și exteriorul acesteia (tâmplărie, mobilier, documente electrocasnice, materiale textile, etc) o tonă de lemne lemne de foc și 15 tone plante furajere depozitate lângă casă.
Un bărbat în vârstă de 70 de ani ce a necesitat îngrijiri medicale a fost transportat la spital de echipajul SAJ.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea unor persoane iresponsabile
. Misiunea a fost încheiată în jurul orei 07.00, în această dimineață, a transmis Căpitan Irina POPA- ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate