(VIDEO) Documentarul „Hai, România!”, povestea generației de aur a fotbalului, a ajuns și la Piatra-Neamț. Adrian Niță: promotorul evenimentului

Sâmbătă, 27 aprilie, la Cinema Mon Amour din Piatra-Neamț a avut loc proiecția documentarului „Hai, România!”, povestea generației de aur și a celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc: anii 1980-2000. Hagi, Ienei, Popescu, Iordănescu – sunt doar câțiva dintre eroii acestui film, care fac dezvăluiri în premieră, își spun trăirile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum.

Povestea Generației de Aur trebuie să ajungă în toată România. La Piatra-Neamț, promotorul acestui film a fost Adrian Niță, un iubitor al fotbalului și al sportului în general.

Adrian Niță a oferit invitații gratuite pietrenilor și iubitorilor fotbalului la acest eveniment cinematografic pentru a retrăi cu toții emoția momentelor când naționala noastră ne făcea să fim mândri că suntem români.

Spectatorii au avut ocazia, astfel, să se reîntâlnească la Piatra-Neamț cu unii dintre jucătorii care au făcut parte din această generație, să se fotografieze cu ei și să obțină autografe. De asemenea, a avut loc și o tombolă, iar premiile au constat în tricouri ale naționalei noastre, precum și posibilitatea de a participa împreună cu un prieten la meciul de retragere al generației de aur de pe 25 mai la București, dar și multe alte premii.

O zi memorabilă la Piatra-Neamț! Astăzi, am avut onoarea de a organiza un eveniment unic pentru iubitorii fotbalului din orașul nostru, la cinematograful Mon Amour, unde am lansat cu mare entuziasm documentarul HAI, ROMÂNIA – povestea generației de aur.

A fost o bucurie de a retrăi împreună cu cei prezenți momentele glorioase ale naționalei care ne-au făcut mândri să fim români.

Este minunat să vedem cum microbiștii de toate vârstele s-au reunit pentru a-și întâlni idolii: Florin Prunea, Tibor Selymes, Jean Vlădoiu și Gheorghe Mihali. Acești legendari jucători au împărțit autografe și s-au fotografiat cu fanii, aducând zâmbete pe fețele tuturor, cel mai mult bucurându-se copiii.

De asemenea, am organizat o tombolă cu premii speciale, incluzând 11 tricouri ale naționalei și 30 de bilete la meciul de retragere al generației de aur, ce se va desfășura pe 25 mai la Arena Națională.

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și au făcut din acest eveniment unul de neuitat! Suntem recunoscători pentru sprijinul și pasiunea voastră pentru fotbalul românesc.

a declarat Adrian Niță,
candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Mai multe detalii despre acest documentar puteți găsi pe pagina: Hai România – Povestea Generației de Aur.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate