VIDEO/FOTO: Acțiune de amploare în Piatra-Neamț. Polițiștii au instituit filtre rutiere

În perioada 22-23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Poliția Locală Piatra Neamț au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Piatra Neamț, pe linia prevenirii și combaterii infracționalității stradale, consumului de substanțe psihoactive și asigurarea respectării legii prin prezența activă a polițiștilor.

În acest context, au fost legitimate peste 200 de persoane și verificate 60 de autoturisme, în filtrele rutiere instituite de polițiști.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale, pentru abateri săvârșite la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, OUG 97/2005 privind  evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români și O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii vor continua astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat optim de siguranță și descurajarea comiterii unor fapte ilicite.

Sursa/Video: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate