(VIDEO/FOTO) Bucuria copiilor, de neprețuit: pompierii și polițiștii nemțeni, într-o misiune specială „aprobată” chiar de Moș Crăciun

Moș Crăciun știe cu câtă emoție este așteptat an de an de către cei mici, și pentru că în această perioadă renii sunt deja istoviți de atâtea călătorii peste mări și zări, a găsit de cuviință să mai delege din sarcini…și cui ar fi putut încredința o asemenea responsabilitate dacă nu pompierilor și polițiștilor – oameni, părinți la rândul lor care știu că niciun copilaș nu ar trebui să rămână fără daruri de sărbători? Bună alegere, moșule!

Împreună, MAI aproape de comunitate

DĂRUIEȘTE O JUCĂRIE, FĂ O BUCURIE!

Acesta a fost motto-ul oamenilor legii din Neamț. Pompierii și polițiștii și-au dat mâna și au organizat o campanie în care au fost implicați angajații celor două instituții și copiii acestora.

Fiecare familie de pompier sau polițist a avut misiunea specială de a deveni ajutorul lui Moș Crăciun pentru unul din cei 350 de copii, aflați în evidența Centrelor de Educație Incluzivă din Roman, Târgu-Neamț și Piatra Neamț.

Nimeni nu trebuie să fie trist de sărbători, iar prin această inițiativă ne-am dorit să îi învățăm și pe copiii noștri că a dărui poate aduce o bucurie la fel de mare ca a primi.

Fiecare jucărie oferită copiilor a fost însoțită de o bucurie dulce, de un zâmbet, o îmbrățișare și bineînțeles de o urare caldă, așa ca de Crăciun.

Și pentru că este vremea colindelor, pompierii și polițiștii au pregătit un mic spectacol de colinde, ducând mai departe această frumoasă tradiție, ce vestește apropierea cu pași repezi a sărbătorilor, au transmis reprezentanții celor două instituții.

Felicitări pentru frumoasa inițiativă!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate