[VIDEO/IMAGINI] Pentru iubitorii de FRUMOS: Festival de Datini și Tradiții în comuna Gârcina

Cine nu iubește un festival de datini și tradiții, organizat ca la carte? Iată că la Gârcina, după mai bine de 30 de ani, un astfel de spectacol a umplut sala Căminului Cultural iar despre acest eveniment Primarul Gontaru Gavril Mihai povestește cu mândrie și recunoștință:

Am reușit alături de voi dragi gârcineni, almășeni și cuiejdeni să dăm startul datinilor și obiceiurilor comunei noastre pe scena Căminului Cultural. După mai bine de 30 de ani, în sfârșit sala caminului cultural a fost plină de spectatori dornici să urmărească evoluția pe scena a Urșilor din Cuiejdiu, colindătorilor Bujorelul Gârcinean și elevilor claselor V- VIII conduși de dna profesoară Vasilica Cosma, Ansamblul folcloric BRÂUL ROȘU , Laurențiu Marian, Catalina Dumitrachi, Mirel Covrig, Ignat Petru, Irinel Corfu & familia Corfu.

Mulțumim tuturor pentru participare și implicare în special colegilor de la Primăria Gârcina și Consiliul Local care au fost alături de noi în această duminică din decembrie când centrul comunei Gârcina a început sa răsune din nou! Felicitări tuturor!

Primarul comunei Gârcina

Mai jos, imagini și video de la festivalul care face obiectul acestui articol. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil un astfel de moment deosebit!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate