(VIDEO) Interviu la Piatra-Neamț cu Mircea Bravo și regizorul filmului „Mirciulica”, Cristian Ilișuan

Mircea Bravo a venit astăzi, la Cinema City Piatra-Neamț, cu prilejul lansării în cinematografe a filmului „Mirciulică”.

Am vorbit cu Mircea Bravo și cu regizorul filmului, Cristian Ilișuan, care ne-au împărtășit din experiența pe care au avut-o prin țară odată cu lansarea filmului, dar și detalii despre procesul creativ care stă în spatele activității lor din mediul online și cinematografie. Cert este că ardelenilor le place foarte mult în Moldova, iar ceea ce fac cei din echipa Mircea Bravo este un job full-time care implică foarte multă muncă și dedicare. Interviul îl puteți urmări mai jos.

Vă invităm să achiziționați biletele la filmul „Mirciulică”, o comedie spumoasă care merită văzută de oricine, indiferent de vârstă. În plus, toată lumea o iubește pe „Bunica” – Tanti Lenuța, nelipsită din peliculă și din clipurile virale bine-cunoscute și îndrăgite.

Citiți și: (VIDEO) Mesaj pentru pietreni de la Mircea Bravo și Tanti Lenuța, care vrea sala plină. Luați bilete la filmul „Mirciulică”

***

Despre filmul „Mirciulică”:

SINOPSIS: Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

REGIE: Cristian Ilișuan

SCENARIU: Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Vereștiuc

PRODUCĂTORI: Cristian Ilișuan și Mircea Popa

CAST: Mircea Popa, Cătălin Marius Herlo, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Dan Chiorean, Ioana Maria Repciuc, Denisa Irina Vlad, Elena Moldovan, Radu Lărgeanu, Grațiela Bădescu, Ionela Daniela Ladoș, Ruslan Bârlea, Emanuel Petran, Raluca Eremei Bîrză, Oana Crișan, Giulia Harangus, Ovidiu Oltean, Marina Olaru, Costin Gavază, Mihaela Deceanu, Michael Paicu, Paul Socol

Nerecomandat copiilor sub 15 ani.

Biletele pot fi achiziționate de aici – click.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate