(VIDEO) Mesaj pentru pietreni de la Mircea Bravo și Tanti Lenuța, care vrea sala plină. Luați bilete la filmul „Mirciulică”

FOTO: Mircea Bravo – Facebook

Mircea Bravo vine la Piatra-Neamț joi, pe 13 octombrie. Prilejul vizitei este lansarea în cinematografe a filmului „Mirciulică”. Despre Mircea Bravo și Tanti Lenuța nu e nevoie să spunem prea multe. Sunt foarte cunoscuți și îndrăgiți în România și nu numai.

Despre filmul „Mirciulică”:

SINOPSIS: Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

REGIE: Cristian Ilișuan

SCENARIU: Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Vereștiuc PRODUCĂTORI: Cristian Ilișuan și Mircea Popa

CAST: Mircea Popa, Cătălin Marius Herlo, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Dan Chiorean, Ioana Maria Repciuc, Denisa Irina Vlad, Elena Moldovan, Radu Lărgeanu, Grațiela Bădescu, Ionela Daniela Ladoș, Ruslan Bârlea, Emanuel Petran, Raluca Eremei Bîrză, Oana Crișan, Giulia Harangus, Ovidiu Oltean, Marina Olaru, Costin Gavază, Mihaela Deceanu, Michael Paicu, Paul Socol

Nerecomandat copiilor sub 15 ani.

Biletele pot fi achiziționate de aici – click.

Mircea Bravo și Tanti Lenuța au transmis fanilor din Piatra-Neamț un mesaj personalizat pe care îl puteți viziona mai jos:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate