(VIDEO) Momentul reținerii în stradă a bărbatului care reclamă că a fost desfigurat de polițiști în Piatra-Neamț

Am intrat în posesia unei înregistrări video a momentului în care bărbatul care reclamă că a fost bătut de polițiști în Piatra-Neamț este reținut pe o stradă și băgat în autospeciala de poliție. Filmarea nu are o calitate foarte bună, dar oferă un oarecare context întregii situații.

Până la această oră, știm că în seara de sâmbătă, 18 iunie, un bărbat din Piatra-Neamț a reclamat faptul că a fost agresat de un echipaj de poliție. Ca urmare a evenimentului, acesta a publicat pe rețelele de socializare imagini cu chipul său desfigurat și luni, 20 iunie, a mers la Serviciul de Medicină Legală pentru a primi un certificat medico-legal.

Certificatul medico-legal arată faptul că prezintă echimoze, hematoame, excoriație, fractură cominutivă perete anterior sinus frontal stâng cu prelungire spre orbită și fractură arc costal C10 hemitorace stâng, leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu și de corp/suprafață dură și pot data din 18.06.2022. Leziunile necesită 20-25 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost amendat pentru că a refuzat să se legitimeze, iar, în cazul reclamației de agresiune, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Cercetările continuă.

Citiți și:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate