VIDEO/Se montează delimitatoare pe străzile din Piatra-Neamț

Având în vedere faptul că Primăria „uită nițel” să mai trimită informări cu privire la ce se mai întâmplă prin oraș, vă aducem la cunoștință faptul că s-a început montarea delimitatoarelor pe străzile din Piatra-Neamț.

Ceea ce se vede în filmarea atașată la finalul acestui articol reprezintă delimitatoare destinate parcărilor. Pe stradă, între benzile 1 și 2 (pe ambele sensuri de mers) vor fi tot niște delimitatoare însă cu mult reduse ca dimensiuni iar între sensuri totul va rămâne ca și până acum, adică fără aceste delimitatoare.

După ce vor fi îndepărtați și sacii de gunoi de pe semnele de circulație nu veți mai avea voie să circulați pe banda dinspre trotuar, aceasta fiind destinată exclusiv mașinilor de intervenție ale Poliției, Pompierilor, Salvare, mijloacelor de transport în comun și taxiurilor, prin urmare se va circula exclusiv pe banda de lângă axul drumului.

Rămâne de văzut în ce condiții se va circula la orele de vârf, cum vor funcționa semafoarele și cât de „fluid” va fi traficul…sau nu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate