(VIDEO) Ședință la Consiliul Județean Neamț: S-a discutat despre oportunitățile de finanțare pe diverse axe

Ieri, 9 iunie, la Consiliul Județean a avut loc o ședință de lucru cu primarii, condusă de Daniel Harpa – Președintele CJ, la care au participat Laurențiu Nicolaescu- președintele AFM Administrația Fondului pentru Mediu, Bogdan Radu Balașnicu- secretar de stat la Ministerul Mediului – România, Vasile Carnariu- șeful Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, deputatul de Neamț Ciprian Serban- vicepreședintele Camerei Deputaților, prefectul Adrian Niță, conducerea Consiliului Județean Neamț, Vlad Angheluță- directorul ApaServ.

S-a discutat despre oportunitățile de finanțare pe diverse axe. Primarii au pus pe masă și problemele pe care le întâmpină, au primit informații relevante, răspunsuri la întrebări și îndrumare.

Daniel Harpa a declarat la scurt timp că „a fost o întâlnire productivă”.

Lucrăm împreună pentru a face progrese semnificative în aceste domenii esențiale pentru comunitățile noastre.

Numai bine vă doresc!”, a mai transmis Președintele Consiliului Județean Neamț, Daniel Harpa.

Ulterior, Bogdan Radu Balașnicu- secretar de stat la Ministerul Mediului din România a transmis că:„Proiectele demarate de la nivel guvernamental sunt pentru oameni, de aceea mi-am făcut un obicei din a le prezenta pas cu pas și a răspunde la toate întrebările venite din partea comunității, pentru a avea cât mai mulți aplicanți! Astăzi am fost prezent la Neamț să le vorbesc locuitorilor de acolo despre proiectele MMAP și despre finanțările puse la bătaie de noi, fiind însoțit de Laurențiu Neculescu, președinte AFM, și de Vasile Carnariu, președinte ANANP, care au intrat în dialog cu nemțenii prezenți la întâlnire.

Totodată, au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților locale, fiind vorba despre Adrian Niță, prefectul județului, Ion Asaftei, președintele CJ Neamț, Daniel Harpa, președintele social- democraților nemțeni, dar și primari din județ. Tuturor le mulțumesc și le garantez că în mine vor avea mereu un partener de încredere în ceea ce privește realizarea cât mai multor proiecte care vizează mediul.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate