(VIDEO) Ședința ordinară a Consiliului Local Borlești din 25 iulie 2023 a dezbătut proiecte importante pentru dezvoltarea comunei

În data de 25 iulie 2023, de la ora 15:00, s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Borlești, la sediul primăriei din localitate. Evenimentul a reunit membrii consiliului și a avut un caracter esențial pentru dezvoltarea comunității.

Proiectul Ordinii de zi a cuprins o serie de puncte relevante, care au stârnit interesul participanților și au abordat aspecte cheie ale administrației locale. Printre temele discutate s-au numărat:

🛑 Aprobarea proceselor verbale încheiate în ședința ordinară din luna iunie și în ședința de îndată din luna iulie 2023. Această primă etapă a ședinței a avut rolul de a oficializa deciziile și măsurile adoptate anterior, precum și de a verifica și aproba documentele aferente.

🛑 Proiect de Hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru investiția: „Construire sediu administrativ primărie” în localitatea Borlești, județul Neamț. Această propunere a reprezentat unul dintre momentele cheie ale ședinței, având în vedere importanța unui sediu modern și funcțional pentru desfășurarea activităților administrative ale primăriei.

🛑 Proiect de Hotărâre privind aprobarea contului de execuție pe trimestrul II al anului 2023. A fost evaluată situația financiară și progresele înregistrate în proiectele deja inițiate, oferind o imagine clară a stadiului actual al dezvoltării comunei.

🛑 Proiect de Hotărâre privind rectificarea bugetului pentru anul 2023. Această măsură a urmărit ajustarea cheltuielilor și alocărilor bugetare pentru a asigura eficiența și utilizarea optimă a resurselor financiare.

🛑 Proiect de Hotărâre privind acordarea unui mandat special. Detalii despre acest mandat nu au fost furnizate în comunicatul de presă, însă se poate presupune că acesta este legat de o delegare specifică de atribuții către o persoană sau o echipă pentru a rezolva o anumită problemă sau sarcină.

🛑 În cadrul ședinței au avut loc și discuții, întrebări și interpelări cu privire la situația lucrărilor la Școala Gimnazială Borlești, dar și despre viitoarele lucrări de reabilitare și asfaltare a drumurilor comunei Borlești. Aceste subiecte au fost de interes pentru locuitorii din zonă și au primit atenția cuvenită din partea membrilor consiliului.

Ședința s-a desfășurat într-un cadru transparent și democratic, oferind șansa tuturor participanților să își exprime punctele de vedere și să contribuie la luarea deciziilor importante pentru comunitatea locală. Astfel, Consiliul Local Borlești continuă să își asume responsabilitatea pentru dezvoltarea durabilă și prosperitatea comunei, prin proiecte care să răspundă nevoilor și aspirațiilor locuitorilor.

Click aici pentru a accesa clipul video.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate