(VIDEO) Umilință greu de descris în cuvinte la Spitalul din Piatra-Neamț! În programul de vizită, aparținătorii NU au fost lăsați să intre la pacienți!

Astăzi, 11 octombrie, la spitalul din Piatra-Neamț a avut loc o situație care ne face să lăsăm la o parte orice formă de deontologie.

În primul rând, cerem scuze aparținătorilor care au stat astăzi umiliți pe la uși în intervalul de program de vizită 14-16, cu speranța că își pot vedea oamenii dragi internați în spital, deoarece noi le-am spus ieri într-un articol că accesul în secții va fi posibil.

Citiți și: S-a deschis spitalul din Piatra-Neamț. Aparținătorii au acces în secții, conform programului de vizită

Ieri, 10 octombrie, un coleg din echipa noastră a fost personal la spital și a putut intra, fără nicio reținere din partea paznicilor sau personalului medical, în spitalul vechi, constatând că programul de vizită se respectă.

Astăzi, conducerea spitalului a publicat un comunicat de presă care, de asemenea, confirmă ceea ce am scris ieri, că există program de vizită și că, mai nou, va fi extins în intervalul 13-18. Prezentăm comunicatul de presă mai jos, însă nu putem să nu constatăm că cel mai probabil la această unitate medicală „vizită” înseamnă doar „curierat de pachete”.

Cert este că ceea ce s-a întâmplat astăzi este strict rezultatul unei minciuni pe care am diseminat-o și noi, mizând pe buna credință și organizarea unității medicale, al cărei reprezentant afirma ieri că încă din „luna iunie” nu mai sunt restricții.

Pentru a vedea și cealaltă față a spitalului, vă recomandăm să citiți și comentariile oamenilor de la această postare – click aici.

Am primit imagini greu de descris în cuvinte de la spital astăzi, fapt care ne-a determinat să ne deplasăm acolo să vedem ce se întâmplă cu ochii noștri. Întrucât nu putem folosi un limbaj decent cu privire la cele întâmplate, vă lăsăm pe dumneavoastră să vizionați materialul în întregime și să trageți propriile concluzii.

Oamenii apelează la presă pentru că atât le-a mai rămas, iar noi suntem vocea lor. Au dreptul la opinie pentru că plătesc pentru serviciile medicale și, de asemenea, au dreptul să fie respectați, nu tratați ca niște suboameni care vin la spital că nu au altceva mai bun de făcut acasă.

E foarte posibil ca ceea ce spun nemțenii în povești ale experiențelor din spital, unele dintre ele desprinse din filme de groază, să deranjeze. E foarte posibil ca oamenii să fie și subiectivi, pentru că e vorba de viața lor, de viața celor dragi. Oricine ar fi.

Nemțenii nu cer miracole, nu cer Luna de pe cer. Cer respect. Atât. Din păcate, ceea ce am putut vedea astăzi la spital este orice, numai respect nu.

Așa sunt tratați nemțenii la Spitalul din Piatra-Neamț. Am spune „Să vă fie rușine!”, dar e clar că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

DESCHIDEȚI SPITALUL!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate