Vizita ministrului PNL al Dezvoltării la Neamț doar pentru liberali…

Astăzi, 7 noiembrie, ministrul PNL al Dezvoltării a făcut o vizită în județul Neamț. Evenimentul ne pune pe gânduri cu privire la modul în care partidul acesta gestionează relațiile cu alte forțe politice din zonă și cu respectul oferit TUTUROR nemțenilor și oficialităților care îi reprezintă.

Această vizită oferă o imagine revelatoare a direcției politice pe care PNL o promovează (cel puțin la Neamț) și a modului în care ar putea acționa dacă va câștiga alegerile următoare.

Pe scurt, cei care s-au ocupat de organizarea și desfășurarea programul ministrului liberal venit la Neamț nu au invitat prefectul- care este membru al unui alt partid, nici pe careva din conducerea Consiliului Județean -pentru că acolo sunt membri ai altor partide. Nici măcar primarii aparținând PSD, partid cu o prezență semnificativă în județ, nu au fost luați în considerare. De asemenea, presa critică cu PNL nu a fost invitată.

Cei care nu sunt de partea lor nu contează?!….

Cu un număr semnificativ de nemțeni care nu sunt simpatizanți ai PNL, asemenea practici de excludere, sortare pe criterii de culoare… politică și lipsă de transparență ridică semne de întrebare cu privire la modul în care acest partid ar putea gestiona puterea și guvernarea în viitor.

Băieții aceștia care conduc PNL Neamț devin din ce în ce mai greu de votat prin atitudinea asta de tip ”cine nu e cu noi trebuie exclus”. Pentru că nu puțini locuitori ai județului percep o astfel de abordare ca fiind una lipsită de respect față de pluralismul politic și vocea tuturor cetățenilor.

E drept, ceea ce promovează PNL Neamț este o provocare pentru alegători, iar felul în care acest partid se raportează la ceilalți cetățeni ar trebui luat în considerare cu atenție înainte de viitoarele alegeri. Cetățenii din Neamț merită reprezentanți care să promoveze unitatea, dialogul și respectul pentru diversitatea opinilor politice.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate