Vizita ministrului PNL al Dezvoltării la Neamț

Astăzi a venit un ministrul PNL al Dezvoltării în Neamț. Vizita sa este extrem de importantă pentru toți nemțenii care vor merge la vot la alegerile următoare.

Vizita acestui ministru arată exact ce va face PNL dacă va câștiga alegerile.

La această vizită nu a fost invitat prefectul, care este membru al unui alt partid; nimeni din conducerea Consiliului Județean nu a fost chemat pentru că acolo sunt membri ai altor partide, și nici primarii PSD, care sunt majoritari, nu au fost invitați. De asemenea, presa critică cu PNL nu a fost invitată.

Așadar, aceasta este politica PNL Neamț: exclusivitate, lipsă de transparență. Cei care nu sunt de partea lor nu contează, chiar dacă e vorba de majoritatea nemțenilor, iar această atitudine se manifestă acum, când nu sunt la putere. Vă imaginați ce ar face dacă ar avea puterea în mâinile lor acești domni liberali care nu nu au mâncat nici usturoi și nici gura nu le miroase a guvernare în alianță cu PSD-ul?

Băieții aceștia care conduc PNL Neamț devin din ce în ce mai greu de votat prin atitudinea asta de tip ”cine nu e cu noi trebuie exclus”.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate