Vizită neașteptată a Prefectului Adrian Niță la școlile din Piatra Neamț (VIDEO)

Cu o dorință fermă de a asigura condiții optime pentru procesul educațional, Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, a inspectat în această dimineață în mod inopinat sălile de clasă ale unor unități de învățământ din Municipiul Piatra Neamț.

Una dintre prioritățile acestei vizite a fost verificarea temperaturilor din sălile de clasă, asigurându-se că acestea sunt potrivite desfășurării orelor de curs. Prefectul a subliniat importanța unui mediu școlar confortabil și adecvat, unde elevii să poată învăța fără a suferi de frig.

În urma vizitei la fosta clădire a Școlilor Normale, acolo unde în prezent își desfășoară temporar activitatea elevii Școlilor Generale nr. 5 și nr. 8, în perioada în care, la aceste instituții se efectuează lucrări de reabilitare, Prefectul a declarat că a intrat în toate clasele și a constatat că temperaturile sunt în regulă și că lucrurile merg bine: „Mai sunt două clase unde se mai pot suplimenta un pic sursele de căldură, dar în general lucrurile decurg bine.”, a declarat Adrian Niță. Pe lângă această vizită, Prefectul a mers și la Internatul Liceului cu Program Sportiv din Piatra Neamț.

Prefectul Adrian Niță a mai transmis următoarele: „În zilele următoare, voi continua acest demers, vizitând și alte unități de învățământ. Vreau să mă asigur că niciun copil nu va suferi de frig în timpul orelor de curs. Educația trebuie să fie accesibila in condiții optime pentru fiecare copil!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate