Votează „Zimbrul din fotografie”/ CONCURS- Parcul Natural Vânători Neamț

Numeroși oameni au prilejul să se întâlnească cu legendarul zimbru prin zona Parcului Natural Vânători-Neamț, de când se implementează programul de eliberare a zimbrilor în libertate. Acum, a fost lansat un concurS în urma căruia va fi premiată cea mai reușită fotografie cu zimbri.

„Anul 2022 are o conotație specială pentru noi, deoarece se împlinesc 10 ani de la prima punere în libertate a zimbrului din România. În această perioadă, numeroase și inedite au fost ocaziile în care, cu telefonul sau aparatul foto, au fost surprinse imagini cu zimbri. Unele din acestea au fost popularizate la vremea respectivă, altele nu au fost date publicității.

Prin intermediul acestui concurs se dorește o promovare a celor mai reușite fotografii cu zimbri în libertate, realizate în zona Parcului Natural Vânători Neamț„, transmit reprezentanții Romsilva- Parcul Natural Vânători Neamț.

foto by Felicia Aron

Fiecare participant are dreptul să promoveze o singură imagine, fotografia cea mai reușită va fi stabilită prin sistemul de votare online la link-ul de AICI (CLICK)

link-ul trebuie doar deschis si votat poza castigatoare apasând pe ✅

Termnenul limită pentru a vota este marți, 9 august, ora 16.00.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului Ziua Zimbrului – Ziua Parcului Natural Vânători Neamț editia 2022, va fi premiată fotografia care va obține cele mai multe voturi.

Concursul este realizat în cadrul proiectului „Zimbrul – zece ani de libertate” (SVA-05-2022), finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România în cadrul Programului Spații Verzi, Componenta Arii Naturale Protejate, sesiunea 2022.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate