Vreme deosebit de caldă în următoarele 2 săptămâni/Prognoza meteo

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 25 DECEMBRIE 2023 – 07 IANUARIE 2024

MOLDOVA
Vremea va fi deosebit de caldă până în data de 2 ianuarie, chiar dacă vor fi ușoare variații termice de la o zi la cealaltă, astfel că temperaturile maxime vor avea medii între 8 și 14 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade, apoi va intra într-un proces de răcire ce va conduce la valori, mediate regional, diurne de 4 grade și nocturne de -2 grade.
În prima săptămână de prognoză precipitațiile se vor semnala cu totul izolat, dar există probabilitatea extinderii acestora după data de 1 ianuarie.

LA MUNTE

Vremea va fi neobișnuit de caldă pentru acest anotimp în prima săptămână de prognoză, când mediile temperaturilor maxime vor varia între 4 și 8 grade, iar ale minimelor între -2 și 2 grade. Ulterior se va răci treptat, astfel încât regimul termic diurn, mediat regional, va scădea de la 2 spre -2 grade, iar cel nocturn de la -2 către -6 grade.
În prima săptămână de prognoză precipitațiile vor fi în restrângere semnificativă ca arie și ca intensitate, dar din data de 1 ianuarie va crește probabilitatea extinderii acestora.

Sursa: ANM

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate