Weekend cu probleme pe șoselele din Neamț/Nici acest început de săptămână nu a debutat prea bine

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa în localitatea Oglinzi.

Conducătorul auto în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism ce se deplasa în localitatea Ion Creangă, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din aceeași localitate.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Ungaria, document a cărui serie figurează atribuit unei alte persoane.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

***

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa în localitatea Dochia.

Conducătorul auto în vârstă de 40 de ani din Piatra-Neamț, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate