Weekend de foc pentru polițiștii nemțeni/Pericole la tot pasul în trafic, iar situația pare să scape de sub control

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe DN15 B, în localitatea Vânători Neamț,  un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, cetățean american.

Cu ocazia verificării documentelor prezentate de conducătorul auto s-a stabilit că acesta nu deține un permis de conducere internațional.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au observat în trafic, pe sectorul de drum DJ 156 A, în afara localității Roznov,  un autoturism care a frânat brusc, conducătorul auto coborând din autoturism.

Polițiștii au procedat la legitimarea acestuia, stabilind că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Săvinești, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 23:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Traian,  un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din județul Iași.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în trafic, pe DC 156, în localitatea Borca,  un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe DN2-E85, în localitatea Horia,  un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Cotu Vameș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate