Zeci de amenzi în urma unor activități specifice desfășurate de polițiști – Pe lângă sancțiuni a fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii s-au aflat în teren desfășurând activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere și a celor contra patrimoniului.

Astfel, în intervalul orar 11:00-13:00, acțiunile au fost desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, Biroul Rutier Roman și cei din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, pe raza de competență, iar în intervalul orar 11:00-15:00, acțiunile au fost continuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești.

Polițiștii au aplicat un număr de 64 sancțiuni contravenționale, atât la regimul rutier cât și pentru abateri de la normele de conviețuire socială.

Pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii au efectuat testări în rândul conducătorilor auto, cu privire la consumul de alcool, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate