Zi cu ghinion pentru Ceahlăul: Cu un căpitan grav accidentat, echipa a pierdut meciul cu Slobozia (Etapa 15, Liga 2)

captură video Prima Sport

Astăzi, 2 decembrie, la ora 11.30 a început meciul Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra-Neamț din etapa a 15-a a Ligii 2. Această etapă este ultima programată în 2023. Urmează o pauză până în 24 februarie, când vor începe ultimele patru etape înainte de play-off și play-out.

În primele minute ale jocului, din păcate unul dintre jucătorii Ceahlăul, căpitanul Stejărel Vișinar, s-a accidentat grav la un picior după ce a alunecat pe gazonul de o calitate destul de proastă, partida oprindu-se minute bune. A fost preluat de ambulanță, nu înainte de a-i încuraja de pe targă pe colegii săi rămași pe teren. Sperăm la o recuperare rapidă!

Pe lângă pierderea căpitanului, la acest meci au lipsit doi titulari: Mihai Neicuțescu – bolnav, cât și Wiredu Akwasi – suspendat.

Imediat după reluarea jocului, și intrarea lui Tudor Oltean în locul căpitanului, ghinionul s-a ținut scai de galben-negri: gazdele înscriu în minutul 17 al partidei prin Andrei Dorobanțu.

Ghinionul a început să se mai risipească pentru nemțeni în prelungirile primei reprize, când Marius Savu a obținut un penalty pentru Ceahlăul. Însă nu a durat mult această șansă. Din păcate, Sergio Cortelezzi ratează lovitura de la 11 metri. Portarul gazdelor a respins mingea. Video aici.

În prelungirile celei de-a doua reprize, în minutul 92, gazdele înscriu al doilea gol prin Cosmin Atanase.

În minutul 94, Ceahlăul marchează primul său gol în acest joc, prin Patrick Petre.

Scor final: 2-1 pentru Unirea Slobozia.

Dincolo de această zi cu ghinion pentru Ceahlăul, anul 2023 a fost spectaculos pentru evoluția echipei care a plecat din Liga 3 și a ajuns sus în clasamentul Ligii 2, iar în ultimele meciuri elevii antrenorului Cristi Pustai au demonstrat pe teren că au șanse reale să ajungă în play-off anul viitor.

Hai, Ceahlăul!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate