Zi de curățenie pe șosele: patru șoferi opriți de Poliție, tot atâtea dosare penale întocmite (NEAMȚ)

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au depistat pe DJ 127A, în localitatea Bicazu Ardelean, o autoutilitară condusă de un bărbat de 58 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autovehiculul nu deține poliță RCA valabilă, fiind sancționat contravențional conform Legii 132 din 2017.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce erau în serviciul de patrulare pe DN15, în localitatea Zănești, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism ce se deplasa cu viteza de 81 km/h.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, ocazie cu care la volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 22 de ani, cetățean al Republicii Kosovo.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că acesta posedă permis de conducere eliberat de către autoritățile Republicii Kosovo, fără a deține permis de conducere internațional

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 15.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, în timp ce dsfășurau activități în serviciul de patrulare pe DN15C, în localitatea Bălțătești, au depistat un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, din județul Vrancea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în cauză avea permisul de conducere suspendat, urmare a faptului că, în cursul lunii ianuarie a.c., ar fi condus un autoturism având permisul suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 12.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, în timp ce erau în serviciul de patrulare pe DN15C, în localitatea Răucești au depistat un autoturism, condus de un tânăr de 29 de ani, din Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul în cauză avea permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate