ZiarPiatraNeamt.ro trece la un nou nivel media online

ZiarPiatraNeamt.ro este fără doar și poate publicația care a redefinit conceputul de presă locală online de pe vremea când media locală încă nu accepta că urmează ca presa scrisă, și radio-tv locală să dispară în proporție de peste 90%.

A fost multă muncă de pionierat, fiind cam singuri pe ”maidanul presei online” dar anticiparea noastră a fost corectă și acum majoritatea presei locale îşi desfășoară activitatea online, unii acceptând mai ușor sau mai greu să recunoască faptul că ne-au urmat modelul.

Acum, urmează să trecem la un nou concept inovativ de ziar „multi-platform” care va oferi materialele media complete pe mai multe canale de comunicare fără să mai direcționeze toți cititorii spre site-ul publicației. Desigur că acest nou concept va afecta negativ cifrele traficului de pe site, dar dorim să ridicăm nivelul de ”user friendly”, inovând totodată conceputul de ”multi-platform”.

Considerăm că acesta este viitorul. Este un pas incomod, scump și greu de realizat, dar inevitabil. Știm că mulți dintre colegii noștri de breaslă vor râde și vor spune că reinventăm noi presa online, dar suntem obișnuiți, căci la fel râdeau și glumeau și când le spuneam în urmă cu peste 10 ani că totul va trece în online și presă tipărită va dispărea în proporție de 90%.

Să trecem împreună la un nou nivel.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate