Ziua comunei Costișa… altfel: Seară de vară la Conacul Cantacuzino-Pașcanu

Locuitorii din Costișa vor avea parte în acest an de o zi a comunei altfel.

Primăria și Consiliul Local Costișa, alături de Best Show Event (firma care asigură suportul tehnic, scena, sonorizarea etc.) organizează o Seară de Vară la Conac. Duminică, pe 20 august, de la orele 18.00, intrarea este liberă pentru toți ce care doresc să petreacă momente deosebite alături de cei dragi și de consăteni.

Evenimentul va fi găzduit de o zonă deosebită. Este vorba de conacul Cantacuzino-Pașcanu, din Costișa, o clădire monument istoric pe care, acum mai bine de 200 de ani, marele boier Cantacuzino Paşcanu a construit-o pe dealurile Costişei , utilizând-o în mare parte ca o casă de vacanţă. Proprietatea, în domeniul public, cuprinde şi un parc cu iaz, oferind un cadru deosebit pentru evenimente de orice fel.

Printre artiștii invitați se numără Narcotic Sound & Robert Toma, respectiv DJ Daniel V – Retro Party. Muzica va fi însoțită de cele mai variate și gustoase preparate la grill, concepute pentru a satisface toate poftele. Nu vor lipsi nici bucate tradiționale, preparate din pește, meniu asiatic.

În cadrul aceleiași zile, începând cu ora 17.00, va avea loc premierea elevilor Școlii Gimnaziale Costișa ce au obținut rezultate școlare deosebite în anul scolar 2022-2023, și sărbătorirea cuplurilor ce în decursul acestui an împlinesc 50 ani de căsătorie.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate