Ziua Națională în Borlești: O sărbătoare plină de bucurii și emoții

Într-un cadru festiv și plin de emoție, comunitatea din Borlești a sărbătorit Ziua Națională a României la Căminul Cultural din localitate. Primarul, Bogdan George Mutu, a transmis un mesaj plin de recunoștință și mulțumire pentru participarea entuziastă a comunității. Evenimentul a avut loc ieri, chiar în ziua prăznuirii Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul țării noastre.

„Mulțumim tuturor celor care au participat la acest eveniment, în special copiilor care au evoluat pe scenă și au încântat publicul cu momente artistice de excepție, doamnei Florentina Luca Moise inspector scolar general al ISJ Neamț, reprezentanților Consiliului Local, domnilor directori Flavius Pătrunjel și Cristinel Constantin care ne-au sprijinit în realizarea acestui proiect precum și tuturor celor prezenți care ne-au fost alături în această zi de sărbătoare, reprezentanților din cadrul Ministerului Apărării Naționale din comuna noastră și Asociației ProMemoriaHistoria.

Ne bucurăm că am putut omagia și marca și noi în cadrul comunității locale astfel de activități, specifice Zilei Naționale a României și pe această cale urez un sincer

  • La mulți ani, România!
  • La mulți ani Borleșteni!
  • La mulți ani, Români!”, a transmis plin de entuziasm primarul Comunei Borlești, Bogdan George Mutu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate