Ziua Porților Deschise- Liceul Carol I Bicaz

Joi, 11.05.2023,  am avut plăcerea de a primi în vizită colectivele de elevi de clasa a VIII a de la școlile generale din zonă: Școala Gimnazială’’Iulia Hălăucescu’’Tarcău, Școala Gimnazială ’’Vasile Mitru’’ Tașca, Școala Gimnazială Bicazu Ardelean, Școala Gimnazială’’Regina Maria’’ Bicaz și de a le prezenta oferta școlară pentru clasa a IX a, an școlar 2023-2024 a Liceului Carol I Bicaz.

Elevii de clasa a VIII a, însoțiți de profesorii diriginți au vizitat sălile de clasă, laboratoarele și biblioteca liceului nostru, asistând la activități interesante precum:’’Kinoteca -educația prin film’’-clasa a XI a D și vizionând filmele de prezentarea a școlii noastre, realizate de elevi.

Un grup de liceeni reprezentanți ai diferitelor profile și specializări i-au primit pe elevii de gimnaziu și le-au transmis îndemnul de a li se alătura în marea comunitate a caroliștilor. Mândri de realizările noastre, deopotrivă cadre didactice și liceeni, ne dorim alături absolvenți de clasa a VIII a determinați să se implice în dezvoltarea abilităților lor personale și de învățare și care să-și definească propriul drum, așa cum au făcut-o atâtea alte generații înainte.

Conducerea Liceului Carol I Bicaz adresează mulțumiri domnilor diriginți și elevilor de clasa a VIII a, colegilor profesori implicați în promovarea ofertei școlare și elevilor din grupul de primire a invitaților, pentru deosebita contribuție la dezvoltarea comunității noastre educaționale.

Text director adj. prof. Suzana Hrap

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate