Zumba-party pentru copiii din centrele de plasament din Neamț

Zeci de copii din centrele de plasament din Piatra Neamț și Târgu Neamț au serbat în  avans ziua de 1 iunie printr-o ”Zumba-Party” cu Bazil, cunoscutul instructor și coregraf pietrean care și-a rupt din timpul său pentru a le pregăti o supriză celor mici. Petrecerea a avut loc în curtea Centrului Rezidențial pentru Copilul cu Dizabilități Piatra Neamț și a reunit copiii din acest centru dar și de la Complexul de Servicii (CS) Elena Doamna, CS Ion Creangă Piatra Neamț și CS Ozana Târgu Neamț. ”Sunt onorat că m-ați invitat să serbăm împreună și am fost impresionat să văd bucuria copiilor. Sper ca prin această activitate să fi contribuit la crearea unor amintiri frumoase dar și să fi încurajat practicarea dansului și sportului în general, pentru că doar astfel putem avea un corp sănătos și o stare de spirit pozitivă. La mulți ani, copii frumoși!”, a spus Bazil.  

Petrecerea a fost îndulcită prin generozitatea cofetăriei „Aline Cake Boutique” din Piatra Neamț care a oferit un tort uriaș și a firmei „Merlins – Vitamin Aqua” care a oferit tuturor participanților sucuri. Sărbătoarea de astăzi și-a propus să reunească rezidenții mai multor centre într-o oră de mișcare în aer liber, o oră de dans și bucurie pentru a marca într-un mod inedit și în număr cât mai mare ziua de 1 iunie.

A fost o zi plină de culoare și energie frumoasă și sperăm din tot sufletul că am făcut copiilor o supriză plăcută. Toate acestea au fost posibile datorită lui Bazil, un om deosebit care a dăruit bucurie copiilor, datorită sponsorilor care ne-au îndulcit ziua, dar și datorită colegilor noștri care care s-au implicat în organizare. Le suntem recunoscători tuturor iar copiilor le doresc să aibă o viață plină de soare și zâmbete, le doresc să aibă curajul de a visa și, mai ales, perseverența de a-și realiza toate aspirațiile. La mulți ani fericiți tuturor copiilor!”, a spus Marlena Panduru, director general al DGASPC Neamț.

Și copiii instituționalizați din Roman au petrecut în avans Ziua Copilului. Astfel, luni, 30 mai, copiii de la CS Familia Mea și CS Romanița au serbat împreună printr-o expoziție de desene și creații handmade care, la final, au fost premiate, diplomele fiindu-le oferite de Marlena Panduru, directorul general al DGASPC Neamț și de Sorin Brașoveanu, administratorul public al județului care a răspuns invitației copiilor.

Miercuri, 1 iunie, fiecare dintre centrele pentru copii din Neamț au programate diverse activități precum excursii, picnicuri, vizite în oraș, ieșiri la film, etc.

SURSA: DGASPC NEAMȚ

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate