(VIDEO) Primăria Borlești – Ședință de Informare Publică privind Cadastrul General al Comunei Borlești

Miercuri, 14 septembrie, la Căminul Cultural din Borlești a avut loc prima Ședință de Informare Publică în care a fost discutată demararea proiectului privind Cadastrul General al Comunei Borlești. Acest cadastru va fi executat gratuit, făcând parte din Programul Național de Cadastru și Carte Funciară, beneficiarii acestuia fiind toți cetățenii.

„Primăria Borlești va asigura tot sprijinul necesar firmei contractante și va veni în sprijinul fiecărui cetățean în parte cu informații și lămuriri în ceea ce privește modul de desfășurare a proiectului și pașii care trebuie urmați pentru întocmirea acestui cadastru general la nivel de comună.

În perioada imediat următoare, vom aduce la cunoștința cetățenilor, programul de lucru cu publicul al reprezentaților firmei contractante , numărul de telefon a acestora, locația pentru desfășurarea activității fiind stabilită la sediul Căminului Cultural.

În ceea ce urmează vă aducem în atenție prima etapă de desfășurare a proiectului , aceea de informare a cetățenilor, ocazie cu care ținem să mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și s-au arătat interesați.”, transmit reprezentanții Primăriei Borlești.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate