Implică-te ! Comuna Farcașa poate fi mai curată și cu ajutorul tău !

„CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ

Implică-te ! Comuna Farcașa poate fi mai curată și cu ajutorul tău !”

Dragi fărcășeni, primăvara este sezonul curățeniei. Este perioada în care totul se curăță și se împrospătează în gospodării, dar și pe domeniul public.

Și noi, Primăria Farcașa, suntem implicați în activități de ecologizare și înfrumusețare a spațiilor publice.

Trebuie să înțelegem responsabilitățile pe care le avem ca membri ai comunității, iar participarea noastră la acțiunile publice de salubrizare este o îndatorire și un exemplu bun de urmat!

În perioada următoare vom acționa pentru igienizarea comunei noastre, iar în zilele de JOI, 23 martie și VINERI 24 martie, începând cu orele 09.00, se va acționa în satele Popești și Frumosu.

Rugăm cetățenii din aceste sate să participe în număr cât mai mare la această acțiune de curățenie (ne dorim să participe câte o persoana din fiecare gospodărie), pentru a curăța drumurile, albiile pâraielor, zonele din fața fiecărei case, etc. Materialele necesare vor fi puse la dispoziție de primărie. În cazul in care ați curățat pomii fructiferi, vă rugăm să duceți crengile pe platforma de la intrarea în satul Popești, dinspre satul Frumosu, urmând a fi ridicate de primărie.

Persoana de contact pentru această acțiune – viceprimar Cristian Gheorghiu, tel.0730084134.

Cu drag, primar Bogdan Țifui.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate