Elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru” Tașca, județul Neamț au nevoie de o sală de sport

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru” comuna Tașca, județul Neamț nu au unde desfășura orele de educație fizică în perioada rece a anului sau când condițiile meteo sunt nefavorabile. Orele de educație fizică se desfășoară în condiții improprii în sălile de curs sau pe un teren de beton din curtea școlii. Dorim dezvoltarea armonioasă a elevilor noștri și să aibă oportunitatea să beneficieze de servicii educaționale de calitate. Mișcarea este necesară de la clasele mici, însă copiii noștri nu beneficiază pe deplin de eficiența orelor de educație fizică. Baza materială este deficitară și anumite sporturi nu pot fi practicate.
Neavand pregătirea fizică necesară nu pot participa la competiții sportive alături de alte unități de învățământ iar profesorul de educație fizică își desfășoară dificil orele, reușind parțial să atingă obiectivele propuse la început de an școlar. Avem multe proiecte în derulare la nivel de școală însă activitățile sportive nu ne onorează. Existența unei săli de sport ar motiva mai mult elevii să participe la activitățile școlare și extrașcolare.

Demersuri realizate

UAT Tașca a depus de mai multe ori proiecte de finantare dar nu a primit fonduri, în vederea construirii unei săli de sport de care să beneficieze elevii școlii.
Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru” Tașca, județul Neamț a apelat la diferite ONG uri, a căutat sponsorizări pentru rezolvarea problemei cu sala de sport însă eforturile au fost fără rezultat. Am luat în calcul și amenajarea unei săli de clasă drept sală de sport însă spațiul este foarte mic și nu ar avea un impact pozitiv.

Click aici

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate