Programul Shopping City Piatra-Neamț de Sărbătorile Pascale

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, magazinele din centrul comercial Shopping City Piatra-Neamț vor avea un program special de funcționare.

Galeria comercială și zona de foodcourt

  • Până pe 14 aprilie, galeria comercială și zona de foodcourt vor fi deschise vizitatorilor centrului comercial între orele 10:00 – 22:00, iar pe 15 aprilie vor funcționa între orele 10:00 – 18:00.
  • Pe 16 aprilie, magazinele vor fi închise, iar începând cu 17 aprilie galeria comercială și zona de foodcourt vor fi deschise între orele 10:00 – 22:00.

Hipermarketul Carrefour

  • Până pe 14 aprilie, hipermarketul Carrefour va funcționa în intervalul orar 08:00 – 23:00, iar pe 15 aprilie Carrefour va fi deschis între orele 08:00 – 19:00.
  • Pe 16 aprilie, hipermarketul va fi închis, iar începând cu 17 aprilie programul va fi 08:00 – 22:00.

Pe toată perioada sărbătorilor, sala de jocuri Maxbet va avea program non-stop.

All you can PLAY

Până pe 18 aprilie, clienții Shopping City Piatra-Neamț care își creează cont în aplicația mobilă SPOT câștigă garantat un cadou de bun venit: sticle de vin, ciocolată Heidi sau alte surprize pentru distracție cu prietenii. Premiile se acordă în limita stocului disponibil.

Premiile pentru utilizatorii SPOT nu se opresc aici! Tot până pe 18 aprilie, clienții centrului comercial care fac cumpărături de minimum 500 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale pe care le scanează în aplicația mobilă SPOT, intră în tragerea la sorți pentru marele premiu – un set de gaming compus din Consolă PlayStation 5 + Joc PS5 God of War Ragnarok + Căști Gaming Wireless PS5.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Bigotti, C&A, CCC, Deichmann, Intersport, GRYXX, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Sport Vison, Sinsay, Teilor, Beauty Mania, DM și Altex.

Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate