Cei de la PNL Neamț trebuie să schimbe avocatul, că începe lumea să râdă de ei

Mai țineți minte că PNL s-a opus în Consiliul Județean demarării investiției pentru un nou spital la Neamț și au dat CJ Neamț în judecată?

La vremea respectivă am scris un articol în care i-am criticat pe consilierii județeni PNL care s-au făcut de râs la ordin politic votând contra, dar, cum ambițiile unor lideri PNL depășesc limita raționalului, au dat și în judecată consiliul județean pe tema acelui proiect, explicând ei niște aberații. Timpul a trecut și azi au venit și rezultatele de la instanță unde li s-a spus liberalilor că aberațiile lor sunt inadmisibile.

Penibil este că acesta nu e primul proces pe care consilierii PNL îl pierd în fața consiliului județean. Poate ar trebui să schimbe avocatul, deoarece la cum pierd ei procesele pe bandă rulantă deja miroase a un fel de hărțuire politică și disperare de a bloca lucrurile pe care le face PSD, iar această situație cu blocatul demarării construcției unui spital nou la Neamț chiar nu le face cinste deloc și chiar depășește limita unei bătălii politice raționale.

Din partea noastră, pot să dea cei de la PNL în judecată CJ Neamț în fiecare zi, dar după ce pierd proces după proces nu mai pot emite în fața nemțenilor pretenții că au noțiuni de legalitate și că știu ei cum e mai corect.

Trezirea, PNL! Schimbați avocatul, că vă duce de tot în derizoriu și penibil.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate